torstai 18. tammikuuta 2018

Saanko jäädä tänne?

Toinen viikko on kohta takana ja mieli on mitä parhain! Harjoittelupaikka on ihana, ohjaajani ja muut työntekijät on mukavia, lapset on ihania ja kaikki on kohdallaan, tänne voisi jäädä töihin kokonaan.
Tällä viikolla olen jo päässyt sisälle päiväkodin tapoihin ja aikatauluihin joten työnteko on ollut helpompaa, kun tietää mitä tapahtuu ja milloin.

Päiväkodin leikki alueet

Päiväkodin pihapiirissä on pieni maatila jossa kävimme yhden ryhmän kanssa eläimiä katsomassa, oli lehmiä, possuja, lampaita, hanhia, pupuja, kilpikonnia ja kanoja. Kävimme myös aasilla ratsastamassa lasten kanssa.

Päiväkoti sijaitsee kerrostalojen välissä, mutta kun portista astuu sisään aukeaa aivan oma maailma, isot leikkipihat, maatila, puutarha ja kaikkea virikkeitä lapsille, kaikkea mitä päiväkodin pihalta voi toivoa ja vähän ylikin!

Työmatkalla

Suunniteltua toimintaa muuta meillä on ollut maalausta, askartelua, musiikkia ja rentoutumista.
Olen oppinut paljon, espanjalaisia työtapoja, kieltä ja olen saanut taskuuni erilaisia ideoita ja asioita mitä voin Suomessakin hyödyntää. 

Vapaa-ajallani olen lenkkeillyt, shoppaillut ja viettänyt aikaa perheeni kanssa ❤️

Meren rannalla iltalenkillä

Kuvia minulla ei itse työpaikalta ole kuin yksi, koska täällä ollaan todella tarkkoja valokuvauksesta ja kuvien käytöstä. 

Lämpimin terkuin 
Emma❤️

Auringon laskuEi kommentteja:

Lähetä kommentti

viimesiä päiviä viedään

Työharjoittelu on ohi ja haikein mielin eilen lähdin harjoittelupaikalta. Työharjoittelu jakso oli todella monipuolinen, antoisa ja toimint...